Over advertenties

Wij hebben net zo'n hekel aan advertenties online als jullie. Maar door af en toe een promotie te plaatsen, kunnen we deze website betalen en ook nog mooie acties op poten zetten. Advertenties zullen altijd direct herkenbaar zijn, duidelijk gelabeld worden en een link naar deze pagina bevatten.

Naast advertenties zullen we ook belangrijke informatie delen middels dit systeem. Denk bijvoorbeeld aan informatie rondom het coronavirus of langdurige treinwerkzaamheden.

Volgen deze advertenties mij? En steken jullie de opbrengst in eigen zak?

In tegenstelling tot andere advertenties op het internet kunnen we je drie dingen garanderen:

  1. Alle opbrengsten komen ten goede van Constiagenda.nl. Zowel het in de lucht houden van de site, als het organiseren van acties. Denk daarbij aan de Consti Awards.
  2. We doen alleen zaken met partners die onze achterban echt iets kunnen bieden, bij voorkeur uit Groningen zelf.
  3. Onze advertenties zijn niet gepersonaliseerd en volgen je niet. We gebruiken geen advertentiesoftware van Google of Facebook, maar sluiten zelf onze deals. Alle advertenties worden door ons zelf nagekeken en geplaatst.

Ik wil een advertentie melden.

Zit er onverhoopt een bedrijf tussen onze partners dat niet het beste met ons voor heeft? Laat het direct weten via info@constiagenda.nl en we zullen er kritisch naar kijken.

Actieve advertenties